Meloen met vruchtensalade


Ingrediƫnten

1 grote meloen-750 gram gemengde verse vruchten (aardbeien, peren, bananen, kiwi's, abrikozen, ananas, druiven)-75 gram fijne tafelsuiker-2 eetlepels gin -wat citroensap  


Bereidingswijze

Snijd het kapje van de meloen af. Verwijder het grootste gedeelte van de zaadlijsten en het vocht. Schep er met een lepel het vruchtvlees uit tot ca. 1 cm van de rand en snijd dit in stukjes of steek bolletjes uit de meloendelen. Meng de stukjes of de bolletjes met de schoongemaakte en in stukjes of plakjes gesneden vruchten. Strooi er de suiker over. Besprenkel de vruchten met Gardengin en wat citroensap. Zet de uitgeholde meloen en de vruchten salade  2 uur in de koelkast. Schep de vruchten een paar keer voorzichtig om. Vul de meloen met de vruchtensalade.